produk dalam negeri yang mendunia #2

brother semua pasti tahu makanan apa ini….

makanan yang jadi pelarian kalau dirumah ga ada makanan :mrgreen:

blog walking ke mana mana dari om google ke kaskus, ternyata Indomie udah terkenal di dunia internasional loh bro. dikutip dari wikipedia nih.

“Indomie Mi Goreng is a mee goreng, an instant noodles product line made under the Indomie brand by the Indofood company, the world’s largest instant noodle manufacturer, located in Indonesia. Mee Goreng (Malaysian) or Mi Goreng, (Indonesian) in Indonesian and Malaysian, means “fried noodle”.[1] It is distributed in Australia, Asia, Africa and many European countries”

Avaibility :
* Afghanistan – Upper class shopping centers like A-one Supermarket and Kabul City Center.
* Australia – Most local grocery stores, supermarkets (such as Coles and Woolworths) and specialty Asian stores.
* Brunei – All local grocery stores.
* Canada – Most local grocery stores.
* Republic of China – Carrefour and some Indonesian stores in big city.
* Europe – Most local grocery stores.
o The Netherlands – Asian specialty grocery stores.
o United Kingdom – International supermarkets, Chinatown in the Soho area of the City of Westminster, and some hypermarkets with “International Supermarket” sections, Wing Yip and other specialist Asian or Chinese grocery importers.
* Indonesia – Most local grocery stores, small canteens (warung), and supermarkets.
* Malaysia – Most local grocery stores and supermarkets.
* Middle East – Most local grocery stores and supermarkets.
o Qatar – Q-Mart and Carrefour.
* New Zealand – Supermarkets in major centres and smaller Asian grocers.
* Nigeria – Most local grocery stores and supermarkets.
* United States – Asian specialty grocery stores.
* Hong Kong – Most local grocery stores.
* Ethiopia – YSO as Agents and distributed in Major supermarkets and Kiosk shops.

sudah cukup terkenal kan,padahal kalo disini jadi makanan rakyat kecil sama restoran favorit saya (warteg, especially warteg doa ibu depan UIK bogor, kang haji tau gak ya? xixixixi :mrgreen: )

so sekarang liat alay bule bule yang makan indomie dengan penuh semangat .

sumbernya dari sini

semoga berguna dan menghibur.

ditulis sambil bbm an sama bro aim ngomongin perbloggeran R2 indonesia sekarang xixixi :mrgreen:

Tentang vixionr15 (ˆ⌣ˆ‎​​​​)┌П┐,

penyuara opini
Pos ini dipublikasikan di unik dan tag , , . Tandai permalink.

12 Balasan ke produk dalam negeri yang mendunia #2

  1. #99 bro berkata:

    Hooh bosku yen balek taiwan we sangune mesti indomie goreng…

    http://rosso99.wordpress.com/2011/03/31/tulisanku-ya-masakanku/

  2. di dubai nemu nih mi di toko kecil juga ada kmasannya kecil banget xxixixiix 6,5 dhs dapt 5 pcs

  3. andhi_125 berkata:

    idola-ne anakku tuh, mie goreng pake kecap :mrgreen:

  4. si oom as varioputiih berkata:

    jadi makanan nasional di afrika loh, nigeria kalo ga salah

  5. aditninjamaniac berkata:

    ini mah menu pulang kuliahku.. :mrgreen:

  6. azizyhoree berkata:

    bisa jadi orang africa sono bilang gini ke penjual warung lotong
    buyer : ” hey I need one dooz mi goreng”

    seller: migoreng from indonesia?

    buyer: what the meaning of indonesia??? Indonesia ki panganan opo??? :mrgreen:

  7. deanno2010 berkata:

    di ireland byk mostly di toko asian market..tapi buatan belanda..atas lesensi indofood

  8. zaqlutv berkata:

    iklan yang aneh.. :mrgreen:

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s